آفتاب نیوز :
یکی از موادی که در واکنش های شیمیایی بدن و همچنین توسط باکتری های موجود در روده تولید می شود، آمونیاک (NH3) است.
این ماده به میزان زیاد تولید شده و جذب خون می شود. آمونیاک برای بسیاری از سلول های بدن از جمله سلول های مغزی مضر است و کبد این ماده را از خون گرفته و طی یک سری واکنش های شیمیایی به اوره تبدیل می نماید.
اوره از طریق کلیه ها از بدن دفع می شود. البته عمل دفع سموم بدن توسط کبد فقط به آمونیاک منحصر نمی شود. بسیاری از مواد مضر برای بدن و همچنین دارو ها توسط کبد از بدن دفع می شوند.
در صورت اختلال در فعالیت کبد، سموم بدن از جمله آمونیاک افزایش یافته و بر تمام اجزای بدن اثرات مخربی را بر جای می گذارند.
آسیب های کبدی سبب آزاد شدن رادیکال های آزاد پیش اکسیدان می شوندکه خارمریم با اثر محافظتی خود در آسیب اکسیداتیو می تواند مانع ضرر و زیان به کبد شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقش کبد در خنثی کردن سموم بدن چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقش کبد در خنثی کردن سموم بدن چیست؟"، کلیک کنید.