تیتو/یزد مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: نخستین و مهمترین کاری که پدر میتواند در امر تغذیه کودک با شیر مادر انجام دهد، حمایتگر بودن و ایجاد فضای مناسب در خانواده برای تسهیل شیردهی مادر است.
دکتر «فروزنده کلانتری» به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر(۱۰ تا ۱۶ مرداد) که امسال به شعار «حمایت همه جانبه؛ ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه» مزین شده است، یکی از موضوعات مهم در ترویج تغذیه با شیر مادر، نقش پدر در این زمینه است، افزود: شیردهی کار سختی است، پس پدران میتوانند وظایف مختلف را در منزل به عهده بگیرند مثلاً در کارهای خانه به همسر کمک کنند یا وقتی مادرشیردهی میکند، بالش یا لیوانی آب برایش بیاورند یا وقتی شیر خوردن کودک به اتمام رسید آروغ کودک را بگیرند.
وی اظهار کرد: مسئله مهم بعدی برقراری تماس پوست با پوست با شیرخوار است؛ در آغوش گرفتن شیرخوار، روش خوبی برای تحکیم رابطه و ایجادپیوندی عاطفی بین پدر و شیرخوار است.
کلانتری تصریح کرد: چنانچه مادر قادر به شیردهی نیست، پدر می تواند به او کمک نماید تا شیر خود را بدوشد و پدر با فنجان و قاشق، شیر خوار خود را تغذیه کند.
به گزارش تیتو و به نقل از وبدا یزد، مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی استان ادامه داد: پدر باید مانند مادر برای شیرخوار زمان بگذارد تا هم مادر فرصت استراحت پیدا کند و هم اعتماد به نفس پدر جهت نگهداری شیرخوار افزایش یابد.
پایان خبر تیتو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر"، کلیک کنید.