تیتو/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به تاثیر سرمایه های مالی، انسانی و فیزیکی در تحقق رشد اقتصادی گفت: در صورت نبود سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه های فیزیکی و مادی تقریبا غیرممکن است.
دکتر امیر حسن زاده در گفت وگو با تیتو، درباره شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: سرمایه فیزیکی، مالی و انسانی سه مولفه تاثیرگذار برای تحقق رشد اقتصادی محسوب می شوند و در صورت نبود سرمایه اجتماعی امکان جذب و تجمیع سرمایه های فیزیکی و مادی تقریبا غیرممکن است.
وی با بیان این مطلب که ماموریت کارگروه رفع موانع تولید در سال 1402، حل مشکلات واحدهای کوچک و متوسط بود، ادامه داد: در سال گذشته تیم اقتصادی استان کرمان تجربیات خوبی کسب کرد و مهمترین آنها، اعتماد به مردم بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان توسعه و رشد اقتصادی را در گرو توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دانست و بیان کرد: این واحدها می توانند باعث رشد، پیشرفت و توسعه متوازن کشور شوند.
وی با اعتقاد به اینکه تولید و اشتغال، دو مقوله مرتبطند و ارتباطشان دو سویه است، تصریح کرد: همه ظرفیت های کرمان از جمله کارگروه رفع موانع تولید، شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، کمیته اقتصاد مقاومتی دادگستری و … پای کار آمدند و یکی از نتایج این همکاری، ارتقاء رتبه فضای کسب و کار استان بود.
حسن زاده با بیان این مطلب که برای دستیابی به توسعه متوازن و همه جانبه استان، به تلاش بیشتری نیاز است، عنوان کرد: کرمان در سال گذشته به این نتیجه رسیده بود که برای افزایش تولید به مشارکت مردم نیاز است لذا با توجه به تجربیات سال قبل، قرارگاهی برای تحقق شعار سال 1403 در استان تشکیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای کوچک و متوسط کرمان مردمی هستند و شرکت های بزرگ و دولت در آنها سهامدار نیستند، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرمایه گذاری باعث افزایش ظرفیت های تولید، افزایش اشتغال، درآمدسرانه و شکوفایی بخش های مختلف اقتصادی کشور می شود، بنابراین امسال فرصت های سرمایه گذاری قابل اجرای استان را معرفی خواهیم کرد تا مردم هم بتوانند برای اجرای این پروژه ها سرمایه گذاری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد: حمایت از تعاونی ها از دیگر برنامه های استان در سال جاری خواهد بود زیرا تعاونی ها نقش کلیدی در توسعه پایدار ایفا می کنند.
وی گفت: تولید باید براساس نیاز بازارهای داخلی و خارجی باشد و تولید بی هدف نباید داشت لذا یک نیازسنجی در این زمینه لازم داریم.
حسن زاده با تاکید برآنکه باید تولید (از مرحله تولید تا بازار) براساس داده ها و تفکر انجام شود، تصریح کرد: در امر تولید به نیروی ماهر نیاز داریم و کمیته مهارتی که در استان تشکیل شده در این زمینه کمک خواهد کرد.
وی در ادامه درباره مصوبه استان مبنی براینکه شرکت های بزرگ نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل کرمان تهیه کنند، گفت: شرکت ها پای کار آمده اند تا نیازهای خود را از داخل استان تامین کنند و در این زمینه رشد داشته ایم اما مطلوب نبوده است. البته برخی کالاهای داخلی از نظر کیفیت و قیمت برای شرکت ها صرفه اقتصادی ندارد و انتظار داریم که واحدهای کوچک و متوسط کالاهای استاندارد و با کیفیت و با قیمت مقرون به صرفه تولید کنند.
معاون استاندار کرمان ادامه داد: اما بازرسی استانداری با شرکت هایی که کالاهای مورد نیاز خود را که در استان با کیفیت و قیمت مناسب تولید می شود، خریداری نمی کنند، برخورد خواهد کرد.
وی در خصوص اینکه شرکت های بزرگ چگونه می توانند مطلع شوند که چه کالاهایی در استان تولید می شود، تصریح کرد: شهرک های صنعتی استان وبگاهی طراحی کرده تا واحدها کالاهای تولیدی خود را در آن ثبت کنند و تاکنون حدود 40 واحد این کار را انجام داده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در پایان تاکید کرد: با همکاری دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی(مردم)، دانشگاه ها و اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف و … و با یک کار تیمی شعار سال را محقق خواهیم کرد تا شاهد توسعه پایدار و پیشرفت استان کرمان باشیم.
پایان خبر تیتو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه های فیزیکی و مادی را فراهم می کند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سرمایه اجتماعی، امکان جذب و تجمیع سرمایه های فیزیکی و مادی را فراهم می کند"، کلیک کنید.