اعتبار 9 همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب العلاج در 1403

اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به عمر دو ساله صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، از اعتبار 9 همتی برای این صندوق در سال جاری خبر داد.

به گزارش تیتو، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: حدود 2 سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج می گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل 5 همت (5هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به 7 همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در سال جاری معادل 9 همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج توجه کرده اند و بیمه های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته اند. حدود 2 سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب العلاج می گذرد اما از شالکه بسیار خوبی برخوردار است.

حمایت ویژه از 107 گروه بیماری خاص و صعب العلاج

وی درباره بیماری های تحت پوشش صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج گفت: 107 گروه از بیماری های خاص و صعب العلاج تحت پوشش قرار دارند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره بیماری های تحت پوشش صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج گفت: 107 گروه از بیماری های خاص و صعب العلاج تحت پوشش این صندوق قرار دارند. حدود دو سال از عمر صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج می گذرد و در این مدت از دوام خوبی برخوردار است. ما در سازمان بیمه سلامت می توانیم ادعا کنیم اعتباری که در تمام سازمان های بیمه کمتر از یک همت بوده در سال جاری به 9 همت رسیده است. رشد اعتبار تخصیص یافته بیانگر این است که دولت، وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر در نظر دارند چتر حمایتی مناسبی برای بیماران خاص و صعب العلاج در نظر بگیرند.

مدیرعامل سازمان بیمه ایران ادامه داد: تمام معاونت های وزارت بهداشت با سازمان بیمه سلامت در زمینه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج همکاری داشته اند، به نحوی که شاکله این صندوق ایجاد شده است.

ناصحی ادامه داد: ردیف بودجه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج لحاظ شده و بسیار خرسندیم که اعتبار تخصیص یافته به این صندوق افزایش یافته است.

11 بیماری دیگر به فهرست بیماری های خاص و صعب العلاج اضافه می شود

وی با بیان اینکه 107 گروه از بیماری ها تحت پوشش حمایتی هستند، افزود: بیماری هایی تحت پوشش در سامانه ها ثبت شده اند. همچنین معاونت درمان وزارت بهداشت با توجه به اهمیت موضوع بیماری ها و گستردگی خدماتی که می بایست برای بیماران ارایه شود، درصدد نگارش موارد دیگر است و پس از آن به سازمان بیمه سلامت ابلاغ می شود. خوشبختانه، وزارت بهداشت نسبت به نگارش تعداد مناسبی از بیماری ها که نیاز است تحت چتر حمایتی قرار گیرند در سال جاری اقدام کرده است.

ناصحی ادامه داد: بخشی از بیماری ها ابلاغ شده و بخشی دیگر نیز در حال سپری کردن مراحل ابلاغ هستند. وزارت بهداشت 11 بیماری را ابلاغ کرده است که شش بیماری از 11 بیماری ابلاغ شده برای بارگذاری در سامانه ها آماده شدند.

وی ادامه داد: در حال حاضر، 53 بیماری در سامانه ها بارگذاری شده اند. سازمان بیمه سلامت و معاون درمان در نظر دارند که بخش عمده ای از بیماری ها را در سامانه ها بارگذاری کنند. ما در نظر داریم با گسترش نسخه الکترونیکی در بخش سرپایی، خدمات بدون پرداخت از جیب مردم ارایه شود و قدم های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیش از ایجاد صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج فقط 5 بیماری از خدمات حمایتی برخوردار بودند. پس از ایجاد صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج، بسته های حمایتی برای بیماران ارایه می شود. بسته های حمایتی ارایه شده بسته های غنی به حساب می آیند و مدام در حال بازنگری هستند.

وی در تشریح بسته های حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج گفت: بسته های تشخیصی، درمانی، دارویی و توانبخشی برای بسیاری از بیماران لحاظ شده است. من بر این باور هستم سیر تکاملی صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در حال انجام است. امیدواریم شرایط صندوق به نحوی باشد که یک بیمار از تمام وجوه تحت چتر حمایتی استفاده کند. خدمات در بخش دولتی و خرید خدمت ارایه می شود؛ همچنین بخشی از خدمات در مراکز خصوصی نیز ارایه می شود و امیدواریم که با دید باز خدمات ارایه شده خریداری شود.

لزوم افزایش 3برابری اعتبار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

ناصحی درباره ضرورت افزایش اعتبار مورد نیاز صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج اظهار کرد: ما در سازمان بیمه سلامت بر این باور هستیم که بودجه تخصیص یافته باید حداقل به میزان سه برابر افزایش یابد که بتوانیم بیماران را تحت حمایت همه جانبه قرار دهیم و از بار بیماری ها بکاهیم. همچنین امیدواریم که با افزایش اعتبار بتوانیم طرح های پیشگیری را اجرا کنیم و میزان بیماران سرطانی، دیابتی و فشارخونی با طرح های پیشگیرانه کاهش یابد.

بسته حمایت دندانپزشکی برای 10 بیماری خاص

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه بسته حمایتی دندانپزشکی برای 10 بیماری خاص در نظر گرفته شده است، افزود: بسته دندانپزشکی برای 10 بیماری خاص در نظر گرفته شده و بیماران مبتلا به این بیماری ها می توانند از خدمات دندانپزشکی استفاده کنند.

وی درباره تامین هزینه های کاشت حلزون شنوایی گفت: هزینه های بستری و کاشت حلزون شنوایی برای تمام سازمان های ارایه دهنده بیمه پایه پرداخت شده و مابقی نیز طبق روال انجام می شود.

ناصحی درباره بسته های حمایتی بیماری هپاتیت سی گفت: بسته حمایتی مربوط به این بیماری نیز در سامانه بارگذاری شده است و خدمات این بیماران به صورت رایگان ارایه می شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره نشان گذاری بیماران تامین اجتماعی نیز گفت: نشانگذاری بیماران صندوق تامین اجتماعی نیز انجام شده، به عبارت دیگر 2 میلیون بیمار که دارای بیمه تامین اجتماعی هستند توسط سازمان بیمه سلامت نشان دار شده اند. سازمان بیمه سلامت ایران در نظر دارد تمام بیماران بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج بهره مند شوند.

پوشش داروهای گران قیمت SMA و سرطان

وی با بیان اینکه داروهای گران قیمت تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند، افزود: داروهای گرانقیمت بیماران SMA، هموفیلی و سرطانی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. همچنین بسته های مربوط به این بیماران در حال تکمیل است؛ به نحوی که با توجه به میزان اعتبارات خود بتوانیم بیشترین پوشش حمایتی را داشته باشیم.

ناصحی با بیان اینکه برخی بیماران از خدمات صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بی اطلاع هستند، افزود: بیماران مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، MS، بیماری های مزمن کلیه، MPS، هپاتیت سی، انواع سرطان ها، اوتیسم، بیماری های قلبی عروقی، انواع سکته های مغزی، پیوند اعضا، بیماری های روانی مزمن، دیابت، صرع، آسیب های شنوایی شدید و عمیق، دوشن، 21 بیماری متابولیک، ای بی، ALS و برخی بیماری ها که از نظر شیوع کم هستند اما پرهزینه به حساب می آیند تحت پوشش حمایتی قرار دارند.

ادامه دارد

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اعتبار 9 همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب العلاج در 1403" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اعتبار 9 همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب العلاج در 1403"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه