وزیر فرهنگ با تاکید بر وجود آمادگی کامل برای حمایت از بازی ها، اظهار کرد: در مجموعه اتفاقات خوبی که امسال در بودجه تولیدات فرهنگی رخ داده به این بخش به شکلی ویژه توجه کردیم، محدودیتی در حمایت از تولید بازی های موثر و پرمخاطب نداریم،
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری تیتو، محمدمهدی اسماعیلی روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه ضمن بازید از مرحله پایانی اولین رویداد ملی بازی آرا (تولید و رشد بازی های محتوایی) افزود: دهه کرامت را به جمع نخبه ای که در خدمتشان هستیم تبریک عرض می کنم و به ارواح پاک شهدا به ویژه شهدای هفتم تیر و شهید بهشتی درود می فرستم.
وی افزود: در نزدیک به دو دهه ای که از آغاز تاسیس بنیاد بازی های رایانه ای می گذرد اهداف مختلفی را دنبال کرده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: بنیاد بازی ها تنها بنیادی است که تنظیم گری را نیز در اختیار دارد، بار تدوین قوانین، آیین نامه ها و مجوزها را بر دوش می کشد و نهاد بالادستی در وزارت فرهنگ ندارد؛ یعنی سه بخش مهم تنظیم گری، نظارت و حمایت را در اختیار دارد.
وزیر فرهنگ با بیان اینکه تلاشمان این بوده که بخش حمایتی را تقویت کنیم، گفت: دوستانمان تلاش کردند بر اساس نظام اولویت بندی فرهنگی اقدامات صورت گیرد، در حوزه تنظیم گری در مرز قانون حرکت می کنیم ولی در حوزه حمایت به بخشی توجه می کنیم که به ترویج آرمان های انقلاب کمک کند، به همین دلیل اگر به اولویت هایی که بر اساس آنها کارها تولید می شود توجه کنیم آثار تولید شده در حوزه عفاف و حجاب فلسطین و پیشرفت است.
وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد یاس در جامعه نخبگانی است و ما موظف هستیم تاریخ پرافتخار خود را مرور کنیم و نسبت به آینده درخشانمان نویددهنده باشیم که بخش مهمی از این کار در حوزه بازی ها صورت می گیرد چرا که به عنوان صنایع فرهنگی بسیار پیش رو و مورد علاقه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در آخرین نظرسنجی 34 میلیون بازیکن بازی های رایانه ای داریم که حدود چهار میلیون آنها بازیکن حرفه ای هستند که اگر از این ظرفیت استفاده کنیم و شبکه حمایتی خود را در اختیار آنان قرار دهیم حتماً بازی های پرطرفداری را خواهیم داشت، در لیگی که پیش از این برگزار شد تنها یک بازی بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده داشت.
وزیر فرهنگ گفت: بخشی از کار ما جلب حمایت است مشابه کاری که بعد از چند سال توقف در قبال جشنواره فجر انجام شد مثلاً معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بخش های خصوصی وارد میدان شدند.
وی افزود: باید علاوه بر اینکه زمینه جذب کمک ها را فراهم کنیم خودمان هم امکان حمایت مستقل را نیز به وجود بیاوریم مثلاً در حوزه سینما بنیاد فارابی هفده فیلم مشارکتی برای امسال آماده کرد در حالی که زمان آغاز به کار دولت این تعداد به دو یا سه فیلم رسیده بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر وجود آمادگی کامل برای حمایت از بازی ها، اظهار کرد: در مجموعه اتفاقات خوبی که امسال در بودجه تولیدات فرهنگی رخ داده به این بخش به شکلی ویژه توجه کردیم، محدودیتی در حمایت از تولید بازی های موثر و پرمخاطب نداریم، اصولاً برگزاری چنین رویدادی برای همین امر است. دوست داریم اگر امسال از ده بازی حمایت شده است این حمایت را برای سال بعد به پنجاه برسانیم.
اسماعیلی ادامه داد: بر اساس آخرین تغییری که در اساسنامه بنیاد بازی ها داشتیم این بنیاد به بنیاد بازی ها و سرگرمی ها ارتقا پیدا کرد و مسیولیت تنظیم گری سایر بازی های مهم از جمله بازی های رایانه ای نیز در اختیار بنیاد قرار گرفت که در صورت تحقق این امر ساختارهای پشتیبانی پژوهشی، انسانی و مالی تقویت خواهد شد، انشا الله فصل نویی در فعالیت های مجموعه ایجاد می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اسماعیلی: محدودیتی در حمایت از تولید بازی های پرمخاطب نداریم" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اسماعیلی: محدودیتی در حمایت از تولید بازی های پرمخاطب نداریم"، کلیک کنید.